Blog

Lymfatický systém je součástí imunitního systému a hraje klíčovou roli v obraně těla proti infekcím a jiným patogenům. Skládá se z sítě lymfatických cév a uzlin, stejně jako z několika dalších orgánů, včetně sleziny, brzlíku a mandlí.

Je důležité přistupovat k lymfatické masáži s otevřenou myslí a uvědomit si, že to je jeden z mnoha nástrojů, které mohou podporovat vaše celkové zdraví a pohodu. Proto neváhejte a dopřejte si tuto jedinečnou masáž.

Klientka ve věku 55 let se zúčastnila deseti masáží prsou v průběhu čtyř týdnů. Z mé perspektivy jako maséra jsem pozoroval po čtvrtém sezení, že prsa se stala hmatově pevnější a udržovala svůj tvar i když ležela na zádech. Před každou masáží jsem s pacientkou vedl desetiminutový rozhovor, během kterého mi sdělovala své dojmy spojené s masáží....

Masáž hrudníku a prsou přináší mladistvost a formuje kontury těla. Je to účinný způsob, jak zamezit degenerativním změnám, kterým ženské tělo s věkem podléhá. Použití speciálních technik a přípravků přispívá k zachování pevnosti a tvaru mléčných žláz.

Psychosomatická masáž je forma masáže, která se zaměřuje na spojení mezi tělem a myslí. Přestože může být prospěšná, existují různé mýty a otázky, které se kolem této praxe točí. Zde jsou některé z nich:

Stres je přirozená reakce těla na vnímané hrozby nebo výzvy. V krátkodobém horizontu může stres posloužit jako motivační nástroj, který nám pomáhá rychle reagovat na potenciální nebezpečí.